Online ondernemen

Als creatief ondernemer wil je alle kansen benutten. In een wereld waar in alles gedigitaliseerd wordt, is het van belang dat je hier als ondernemer in mee gaat. Dit betekent ook dat je niet meer zonder een goede website kunt. Bijna elk bedrijf is online te vinden, online ondernemen is dus een must! Waar moet je allemaal aan denken bij het bouwen van een goede website?:

  • Een geschikte domeinnaam
    Klanten zullen jou vaak vinden via je eigen website, voor de vindbaarheid en betrouwbaarheid is een juiste domeinnaam dan ook erg van belang. Hierdoor kun je ook je eigen identiteit laten zien.
  • Kies voor een goed design
    Klanten zullen via jouw website een eerste indruk krijgen het jouw bedrijf. Wanneer je niet de kennis hebt om zelf een website te ontwikkelen, is het verstandige een betrouwbare webdesigner te benaderen. Zij kunnen je helpen om een goed gestructureerde website te ontwikkelen. Bepaal ook met welke systemen je de website gaat bouwen. WordPress is een bekend systeem, maar je kunt ook kiezen voor Joomla! of Drupal.
  • Word goed vindbaar!
    Het internet is erg groot, er zijn vele website te vinden. Zorg dus dat je website goed vindbaar is door het gebruik van de relevante zoektermen en afbeeldingen.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *